3a Jornada Empresarial de Ponent

La 3a Jornada Empresarial de Ponent reunirà persones expertes en Responsabilitat Social. Font: Associació Alba
Tàrrega
Dijous, 13/06/2019

El servei de formació i inserció de l’Associació Alba ha impulsat un acte per reflexionar sobre si la Responsabilitat Social és una qüestió de màrqueting o una necessitat real.

La Responsabilitat Social d’Empresa (RSE): moda o realitat? Aquesta és la pregunta clau de la 3a Jornada Empresarial de Ponent, organitzada per l’Associació Alba i amb el suport d’Incorpora de l’Obra Social La Caixa. El servei de formació i inserció de l’entitat social, amb aquest acte, vol donar resposta a aquest dubte a través de persones que creuen en la RSE i en el seu retorn a l’empresa.

La jornada comptarà amb la ponència principal de Marcos González, president de Corresponsables i d’ObservaRSE. Posteriorment hi haurà una taula d’experiències amb exemples de bones pràctiques encapçalada per les següents intervencions:

  • Anna Cosconera, Responsable de RSC a Borges Internacional Group
  • Bárbara Salinas, Aliances Estratègiques amb Empreses d’Oxfam Intermón
  • Santi Vicente, Responsable QHSE a Diana Pet Food
  • Nadia Aguilá, Directora d’operacions a Termix Bellpuig

La cloenda anirà a càrrec del dinamitzador solidari Sr. Postu, que a través del seu humor, duu a terme nombroses accions per a causes solidàries. Les inscripcions a la 3a Jornada Empresarial de Ponent, que finalitzarà amb un aperitiu i treball en xarxa, es pot fer omplint aquest formulari.

Data: 

Dijous 13 juny

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació Alba
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@aalba.cat