3a Setmana de Jocs al Carrer a Terrassa

 Font: Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Terrassa
Dilluns, 02/09/2019 fins Divendres, 06/09/2019

Del 2 al 6 de setembre se celebra, a Terrassa, la 3a Setmana de Jocs al Carrer que ofereix una àmplia proposta de jocs tradicionals d'arreu per tal de fomentar el joc al carrer, compartit, familiar, multicultural, no sexista i popular.

Durant la setmana, les famílies assistents podran gaudir dels jocs al carrera tot passant una estona divertida i promouran valors de convivència, solidaritat i fomentaran el teixit associatiu de la ciutat.

Les activitats tenen lloc a la Plaça del Vapor Ventalló i a les instal·lacions del Centre Excursionista de Terrassa (carrer de Sant Llorenç, 10) gràcies a la col·laboració de persones que fan voluntariat i que provenen de diverses entitats de la ciutat.

Organitzen l'esdeveniment els Amics de les Arts i Joventuts Musicals juntament amb l'Associació Terrassenca de Joc­s-VADEJOC, el Cen­tre Excursionista de Terrassa i l'Associació VET AQUÍ QUE.

A més, fins el 15 de setembre es pot veure l'exposició "Objectes de joc a l’univers de Joan Amades", realitzada per l’Associa­ció Terrassenca de Jocs-VADEJOC i Miqui Giménez, que es pot visitar a la Sala d’Exposicions Salvador Alavedra, a la seu d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer del Teatre, 2)

Totes les activitats són de participació lliure i gratuïta.

Per a més informació consulta el programa.

Data: 

Dilluns 02 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@amicsdelesarts-jjmm.cat