3r. aniversari Fundació Biblioteca Social

3r. aniversari Fundació Biblioteca Social
Barcelona
Dimarts, 20/06/2017

Servirà per presentaran els projectes guanyadors de les tres primeres edicions del premi ‘Biblioteca pública i compromís social’.

El proper dimarts dia 20 a les 12.00 h, la Fundació Biblioteca Social celebrà el seu 3r aniversari amb un acte on es presentaran els projectes guanyadors de les tres primeres edicions del premi ‘Biblioteca pública i compromís social’. L’esdeveniment comptarà amb la participació d’Alicia Oliver, responsable del grup ‘Periodisme solidari’, Adela d’Alòs-Moner, Presidenta de la Fundació Biblioteca Social i Lluís Toledano, consultor de “Social & Tercer Sector’.

L’acte, que tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10), servirà per posar en valor el treball que realitza la Fundació Biblioteca Social per la promoció i defensa de la dimensió social de les biblioteques públiques contribuint a la compensació dels desequilibris socials, donant suport a projectes que porten a terme les biblioteques públiques adreçats als sectors més vulnerables de la societat.

Data: 

Dimarts 20 juny

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Fundació Biblioteca Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundacionbibliotecasocial.org