3r Sopar Solidari de Càritas Girona

Cartell del sopar. Font: Càritas Girona
Vilablareix
Dijous, 17/10/2019

L'esdeveniment gastronòmic se celebrarà a l'espai exclusiu Mas Marroch de Vilablareix, gestionat per l’equip dels germans Roca.

L’espai exclusiu Mas Marroch de Vilablareix, gestionat per l’equip dels germans Roca, acollirà la 3a edició del Sopar Solidari de Càritas Diocesana de Girona. D'aquesta manera, l’entitat ha fet una crida a les persones sòcies, donants i a les organitzacions i empreses compromeses amb l’acció de Càritas.

Com en altres ocasions, es tracta d’una acció solidària amb un doble objectiu: difondre les accions de l’entitat al territori i captar fons per poder dur-les a terme. Enguany, l’edició s’anomena ‘Un sopar de compromís‘. El sopar té un preu-donatiu de 75 € per persona i de 1.500 € per a taules de 10 comensals (patrocini per a taula empresarial). Per fer la reserva cal enviar un correu a soparsolidari@caritasgirona.cat o trucar als telèfons: 972 20 49 80 / 683 14 32 39.

El periodista Adam Martín, de Tossa de Mar, serà l'encarregat de conduir l'acte, que comptarà amb una presentació breu de les accions de Càritas Girona, que actualment duu a terme una cinquantena de projectes que permeten atendre més de 22.000 persones. També hi haurà alguna sorpresa en el sopar d'excel·lència, encara per desvetllar.

Data: 

Dijous 17 oct

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Càritas Diocesana de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
caritas@caritasgirona.cat