4a edició de la TecnoFESC

Captura de pantalla del cartell de la TecnoFESC.
Barcelona
Divendres, 25/10/2019 fins Diumenge, 27/10/2019

L’espai TecnoFESC se celebrarà en el marc de la Fira d’Economia Social i Solidària. En aquest espai s’hi podran veure diverses iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris solidaris.

El 25, 26 i 27 d’octubre se celebrarà la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya a la Fabra i Coats de Sant Andreu, Barcelona. Dins el marc d’aquesta fira també se celebrarà la TecnoFESC, la sectorial tecnològica de la FESC. En aquest espai hi podreu trobar les principals entitats, cooperatives i empreses que treballen en el món tecnològic des d’un punt de vista d’economia solidària.

Mitjançant la TecnoFESC podreu aprendre a promoure les telecomunicacions obertes, lliures i neutrals, la gestió sostenible i la revalorització dels equips informàtics i la compra pública responsable d’equips electrònics per millorar les condicions de treball als països productors.

També hi coneixereu proveïdors de serveis tecnològics de l’economia social i solidària i impulsors de la producció procomú tecnològica, i comprendreu l’ús estratègic de les telecomunicacions per al desenvolupament de la justícia social.

La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya i està organitzada per Andròmines, Colectic, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo, Jamgo i Pangea.

Data: 

Divendres 25 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
SETEM Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@setem.org