4a edició del Festival Internacional de Cinema i Discapacitat

Logo del Festival. Font: Festival Inclús
Barcelona
Dilluns, 12/12/2016 fins Diumenge, 18/12/2016

Del 12 al 18 de desembre el CaixaForum acull la 4a edició de la iniciativa Inclús on es projectaran pel·lícules de ficció i documentals.

El Festival Internacional de Cinema i Discapacitat, conegut com a Festival Inclús, presenta una nova edició que tindrà lloc al CaixaForum Barcelona entre el 12 i el 18 de desembre. En aquesta quarta edició, Inclús segueix amb la seva aposta de donar visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat tant física com intel·lectual a través d’una selecció de pel·lícules documentals i de ficció.

Enguany, s’inclouen 23 obres seleccionades entre més de 300 que arriben de països com el Brasil, Canadà, el Líban, Holanda, Itàlia o Espanya. La meitat d’aquestes produccions encara no s’han estrenat als seus països. Alguns dels títols destacats són Ghadi, Carte Blanche, If I had wings, Para Sonia o The Present.

La inauguració es farà amb la projecció de 100 metros, seguida d’una taula rodona amb el director Marcel Barrena i part de l’equip de la pel·lícula. A més, també hi haurà les línees Inclús Poket, Inclús Kids i Inclús Teens destinades a un públic infantil, on es faran sessions de curts i tallers adaptats pels més petits.

La iniciativa està impulsada per l’Aula d’Estudis Socials i l’Associació Discapacitat Visual Catalunya, organitzat amb la productora Fish Muvi. Una dada a destacar és que les pel·lícules han estat subtitulades per a persones amb problemes d’audició, audioescrites per a persones cegues i amb la presència d’intèrprets de la llengua de signes.

Per consultar el programa del festival, es pot accedir al següent enllaç.

Data: 

Dilluns 12 des

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Festival Inclús
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@inclus.cat