4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Part del cartell de la 4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades
Igualada
Dissabte, 13/04/2019

Donar a conèixer els usos tradicionals de la vegetació i els projectes que treballen amb aquestes espècies. Aquest és l'objectiu de la 4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que se celebrarà el 13 d'abril a Igualada.

El col·lectiu Eixarcolant, entitat sense ànim de lucre que treballa per a la recuperació dels usos tradicionals de la vegetació, organitza la 4a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Ho fa amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, el Consell Comarcal de l'Anoia i la Universitat de Barcelona, entre altres.

Amb aquesta iniciativa volen recuperar i fer valdre un coneixement ancestral que, segons expliquen, ha estat abandonat i menystingut. També afirmen que la jornada és pionera a escala catalana i estatal i que ha esdevingut ja un referent.

La jornada tindrà lloc dissabte 13 d'abril, durant tot el dia, a diferents espais d'Igualada. El programa consta de diferents tipus de tasts, d'un cicle de xerrades tècniques i divulgatives, de tallers, d'una fira de productes silvestres i varietats tradicionals oblidades amb 60 expositors i de dues sortides etnobotàniques, entre altres activitats. També hi haurà activitats pensades específicament per a infants, així com tallers per al públic familiar.

Algunes de les activitats són obertes i gratuïtes i per participar en altres cal pagar i fer inscripció prèvia.

Data: 

Dissabte 13 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Eixarcolant
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@eixarcolant.cat