4a TalmApeu

4a TalmApeu
Juneda
Diumenge, 21/10/2018

Es tracta d’una caminada oberta a tot el públic en què cada participant tindrà l’opció de realitzar el tram que cregui oportú.

L’Associació Talma, amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, l'Ajuntament de Juneda i l'associació ADPN la Banqueta organitza el diumenge 21 d’octubre de 2018 la quarta edició de la Caminada TalmApeu. Es tracta d’una activitat oberta a tot el públic amb una única distància de 8,5 km. Tot i així, cada participant tindrà l’opció de realitzar el tram que cregui oportú, ja que la caminada no es cronometrarà i no serà de tipus competitiu.

L'horari de sortida serà les 9.00 hores del matí des de la plaça Catalunya. Les inscripcions, obertes fins el dia 14, s’ha de formalitzar a través del formulari que hi ha disponible en aquest enllaç. També es poden realitzar presencialment a les botigues de Talma de les Borges Blanques, Juneda i al Centre de Jardineria. El preu de la inscripció és de 6 euros i s’inclou la samarreta, l’avituallament i l’esmorzar posterior a la caminada.

Data: 

Diumenge 21 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Talma
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@talma.cat