5a edició de la ‘Tapa Solidària’

5a edició de la ‘Tapa Solidària’
Barcelona
Divendres, 05/10/2018 fins Dissabte, 06/10/2018

La iniciativa vol recaptar fons per al programa ‘Petits dinars’ que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar.

Per al proper divendres 5 i el dissabte 6 d’octubre, la Fundació Canpedró organitza la cinquena edició de la ja tradicional ‘Tapa Solidària’, que tiren endavant el xef Eduard Andreu, juntament amb 50 voluntaris i voluntàries de l’entitat. La iniciativa vol recaptar fons per al finançament del programa ‘Petits dinars’ que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar a fills i filles de les persones usuàries del centre durant totes les èpoques de l'any que es troben fora del calendari escolar.

Així doncs, i en el marc de la festa major del barri d’Hostafrancs de la ciutat de Barcelona, davant del Centre de serveis Canpedró (C/ Sant Crist, 13) es podran degustar una selecció de fins a 8 tapes catalanes d’autor al llarg dels dos dies a partir de les 20.00 hores. Aquest any, també, la música serà protagonista de la iniciativa amb actuacions de solistes i grups musicals de rumba catalana que s’uneixen de forma solidària a l’esdeveniment.

Data: 

Divendres 05 oct

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Fundació Canpedró