5a edició del programa de millora de competències en contractació pública per a entitats del tercer sector social

5a edició del programa de millora de competències en contractació pública per a entitats del tercer sector social
Barcelona
Dimarts, 06/11/2018 fins Dimarts, 04/12/2018

Les sessions pretenen donar eines a les organitzacions del tercer sector per tal d’afrontar les licitacions públiques en les millors condicions.

Amb l’objectiu de reforçar el rol del tercer sector com a aliat estratègic en la provisió de serveis públics d’atenció a les persones, La Confederació organitza la 5a edició del programa de formació adreçat a professionals d’entitats del tercer sector social que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública. Hi ha 20 places disponibles per inscriure’s, el preu és de 200 euros per persona i les sessions tindran lloc durant el mes de novembre i la primera setmana de desembre a Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona).

El programa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, coincideix amb tres dels eixos de l’entitat organitzadora, com són el foment de la competitivitat empresarial del tercer sector social, la millora de la contractació pública i la formació contínua dels equips de professionals del sector. Les sessions pretenen donar eines a les organitzacions del tercer sector per tal d’afrontar les licitacions públiques en les millors condicions i, alhora, promoure el coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió.

Programa

Data: 

Dimarts 06 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org