V edició del TAST Social

Cartell de l'esdeveniment. Font: Fundació Topromi
Tarragona
Divendres, 01/06/2018

La mostra associativa té l’objectiu de compartir amb la ciutadania l’activitat que duen a terme les entitats de voluntariat del territori.

El TAST Social (Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès) arriba a la seva 5a edició i es reubica a la Plaça Corsini, emplaçament que s’erigirà com l’espai públic on mostrar la tasca transformadora que fan any rere any les entitats de la ciutat. Enguany, el dia 1 de juny del 2018 serà la data assenyalada per celebrar la trobada organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), oberta a les entitats federades.

Com cada any, la mostra té l’objectiu d'ensenyar a la ciutadania l’activitat que duen a terme les entitats de voluntariat del territori, a més de crear un espai de reflexió entre persones voluntàries, entitats i ciutadania. Enguany, un total de 25 entitats donaran a conèixer les seves activitats de 10 a 20 h del vespre.

Com a principals novetats de la 5a edició hi haurà la descoberta i participació d’instituts de secundària, diverses activitats organitzades per les entitats i un concurs a Twitter obert a la ciutadania. Per participar, s’haurà de seguir a @voluntaris_cat, fer una fotografia durant la jornada i penjar-la amb el hashtag #ElMeuTAST18 etiquetant el compte de la FCVS. Les bases es poden consultar en el següent enllaç.

Data: 

Divendres 01 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
tarragona@voluntaris.cat
Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social