5a Edició del Concurs de Cinema 'Ments Despertes'

 Font:
Divendres, 11/11/2022 fins Dimarts, 10/01/2023

Forma part del programa Ments Despertes, un projecte formatiu d’històries de vida conduït per persones amb diagnòstic de malaltia mental

Aquest concurs organitzat pel Grup Som Via celebra ja la seva cinquena edició. Aquest projecte busca explorar les capacitats educatives de l'audiovisual a la vegada que vol motivar el compromís de l'alumnat amb la salut mental.

Les persones interessades podran presentar un curtmetratge de màxim cinc minuts amb la temàtica 'salut mental o salut emocional'. Les gravacions hauran de mostrar mirades joves d’aprenentatge i transformació al voltant de l’assetjament escolar, l’ús excessiu de les pantalles, les addiccions o l’estigma de les malalties mentals, entre d’altres, tot això d'acord a les bases del concurs.

Els i les alumnes que vulguin participar s'hauran d'inscriure abans del 13 de gener. El termini per a lliurar el curt és el 14 d'abril.

A finals de maig, després de les valoracions del jurat, hi haurà una gala final a Barcelona on es presentaran els guanyadors i guanyadores i es repartiran premis per a tota la seva classe.

Data: 

Divendres 11 nov

Hora: 

23:59

Organitzador: 
Grup SOM VIA- Fundació Via Activa
Correu electrònic de l'organitzador: 
sgarcia@somvia.org