5è aniversari del Clownia

Imatge aèria d'una edició anterior del festival
Sant Joan de les Abadesses
Dijous, 28/06/2018 fins Diumenge, 01/07/2018

El festival que promou Txarango al Ripollès compleix un lustre ple d’èxits.

El Clownia, el festival que promou Txarango, arriba a la cinquena edició ple d’energia i amb l’objectiu de seguir dinamitzant culturalment l’àmbit del Ripollès i de Sant Joan de les Abadesses, on s’ha celebrat cada any.

El Clownia és un festival que, a través de la cultura, pretén contribuir a la transformació de la societat. La cultura transformadora és aquella que ajuda a comprendre i actuar críticament en la societat en la que vivim, per superar la desigualtat i la dominació; és la que connecta la reflexió amb l’acció; és el que queda després de cada experiència transformadora i que, a la vegada, augmenta el bagatge per a les següents.

Com sempre, les actuacions i els espectacles del festival es dividiran per tots els escenaris del recinte: l’Escenari de la Plaça Major, l’Àgora, el Principal i l’Espai Consciència. En aquesta edició, els grups participants superen la trentena més un. Aquest convidat extra és el raper exiliat Valtònyc, com a homenatge. Les entrades es poden aconseguir al web oficial del festival, com també es pot gaudir dels recintes que oferiran els espectacles gratuïtament.

Data: 

Dijous 28 juny

Hora: 

21:30

Organitzador: 
Txarango