5è Concert d’Avismón-Catalunya

 Font:
Barcelona
Dilluns, 29/09/2014

L’entitat celebra un concert a d’Ars Tunae per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran.

El dia 1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran, i Avismon s’avança a la seva celebració el proper 29 de setembre amb l’organització d’un concert solidari. Aquest anirà a càrrec d’Ars Tunae, un grup d’ “extunos” format majoritàriament per gent gran.

Ars Tunae és una formació d’unes 30 persones de “pulso y pua” amb acordió, percussió i veus. El seu repertori inclou temes instrumentals i vocals, de música molt variada. El grup mostra una gran disponibilitat per actuar per causes solidàries, així, ha col·laborat amb entitats com Vicent Ferrer, Intermon Oxfam o Mans Unides.

Avismon-Catalunya és una Fundació Privada que té per objectiu principal donar tot el suport que necessiten a les persones grans sense recursos, per continuar vivint a casa seva amb la major autonomia possible, acompanyant-les perquè puguin tenir un envelliment digne i vetllant per a que totes les seves necessitats estiguin cobertes, a través del suport del voluntariat i de la prestació de serveis domiciliaris gratuïts.
Actualment s’atenen més de 300 persones grans.

El que es recapti, servirà per poder dur a terme els projectes domiciliaris d’ajuda per les persones grans assistides per la seva Fundació. L’entrada al 5è Concurs té un preu de 10 euros i ja es pot reservar trucant al 93 332 58 58.

Data: 

Dilluns 29 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Avismón-Catalunya Fundació Privada
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@avismon.org