5è Fòrum Anual d'AIC a Vilanova i la Geltrú: "Les persones abans que les fronteres"

 Font:
Vilanova i la Geltrú
Dissabte, 24/10/2015

El 5è Fòrum Anual d'Aminstia Internacional Catalunya del proper 24 d'octubre abordarà les vulneracions de drets humans vinculades a les migracions i a l'actual crisi de persones refugiades.

El proper dissabtes 24 d'octubre tindrà lloc a Vilanova i la Geltrúuna una nova edició del Fòrum Anual d'Amnistia Internacional Catalunuya (AIC), la cinquena, que enguany tindrà com a fil conductor les migracions, el refugi i l'asil.

Els tres blocs temàtics sobre els quals les persones assistents debatran enguany seran l'actual crisi de refugiats i els conceptes de migració, asil i refugi a Europa; les vulneracions de drets humans a què s'enfronten les persones migrants i refugiades durant el seu viatge i en zones frontereres i els discursos d'odi i xenòfobs que molts cops es troben a l'arribada i com combatre'ls.

Com a convidats al Fòrum, hi intervindran Miguel Pajares (Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat - CCAR), Cristina Mas (periodista diari ARA), José Luis Nvumba (Fundació ACSAR), Jordi Moreras (Universitat Rovira i Virgili) i Aida Guillén (Observatori Proxi – Institut de Drets Humans de Catalunya), a més de persones expertes d'AIC.
Podeu consultar el programa complet aquí.

El Fòrum és un espai de trobada, reflexió i diàleg entre socis/es i activistes de l'organització amb persones expertes i altres entitats al voltant d'un únic eix temàtic. L'activitat està oberta a tota la ciutadania i hi pot assistir públic general, prèvia inscripció, que és gratuïta.

Les persones interessades a assistir al Fòrum poden informar-se i inscriure's al correu electrònic forum@amnistiacatalunya.org amb data límit dijous 22 d'octubre.

Data: 

Dissabte 24 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Amnistia Internacional Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
forum@amnistiacatalunya.org