6a Edició: Cinema a la Fresca, Cinema de Lluites!

L’objectiu de les projeccions és donar visibilitat a lluites i moviments socials del territori i d’arreu. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 09/07/2020 fins Dijous, 30/07/2020

Del 9 al 30 de juliol, el Servei Civil Internacional de Catalunya organitza el cicle a l’Àgora Juan Andrés Benitez, Barcelona.

Del proper dijous 9 de juliol al dijous 30 de juliol, el Servei Civil Internacional de Catalunya organitza el cicle Cinema a la Fresca, Cinema de Lluites!

L’objectiu de les projeccions és donar visibilitat a lluites i moviments socials del territori i d’arreu. L’edició d’enguany proposa quatre títols relacionats amb lluites pels drets de les dones i contra la precarietat laboral, sobre els drets migratoris i de refugi, sobre la justícia climàtica i la sostenibilitat, i sobre la situació de precarietat dels i les treballadores temporeres de la fruita.

Totes les sessions compten amb una presentació i un debat posterior amb directores i testimonis. Per motius de seguretat, aquest any hi haurà un aforament limitat a 40 persones, i es demana a tots i totes que portin la seva pròpia mascareta.

Data: 

Dijous 09 jul

Hora: 

21:00

Correu electrònic Organitzador: 
participacio@scicat.org
Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya