6a edició del TAST Social

El TAST se celebrarà a la Plaça Corsini de Tarragona.
Tarragona
Divendres, 24/05/2019

La FCVS organitza la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès el pròxim 24 de maig per visibilitzar la força transformadora del voluntariat.

Un any més la Plaça Corsini de Tarragona viurà la força transformadora de les entitats del territori amb la celebració de la 6a edició del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) el pròxim 24 de maig.

Des de les 10h fins a les 19h es celebrarà la ja tradicional Mostra d’Entitats de Voluntariat on, a més de conèixer la tasca de les entitats, també es dinamitzaran tallers perquè tothom pugui fer un tast del voluntariat social. Com a novetat es podran comprar els productes d’El Mercat Social d’algunes entitats com el Taller Baix Camp i Aprodisca, una bona oportunitat per aproximar-se a l’economia social i descobrir com amb una compra es pot contribuir a la inserció sociolaboral de persones amb especials dificultats.

Un dels estands de la Mostra focalitzarà la mirada en el servei comunitari oferint informació sobre el Centre de Recursos Pedagògics de Tarragona i organitzant una visita dinamitzada amb quatre instituts (Els Pallaresos, La Salle Tarragona, Institut Torreforta i l’Institut Ramón de la Torre de Torredembarra) que permetrà que l’alumnat tingui una aproximació cap a les experiències de voluntariat.

L’escenari central del TAST Social no pararà tampoc de moure’s amb una jornada plena d’activitats per a tota la família que inclourà actuacions de coral, dansa bollywood, un taller de voluntariat inclusiu i actuacions castelleres.

Data: 

Divendres 24 Maig

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
tarragona@voluntaris.cat
Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social