6a Festa de Cultura Popular al Raval Santa Madrona

Els Bouets i la Vaqueta del Raval, celebren la Festa
Dissabte, 11/03/2017

L'Associació Institut de Promoció de la cultura Catalana va decidir que al Raval valia la pena de poder gaudir d'una tarda festiva, i que a més coincidís o s'apropés en el temps amb la festivitat de Santa Madrona.

D'aquells esforços ja fa sis anys, i enguany la mostra comptarà amb més de tres-cents participants de les diferents colles, que són: Gat Sirius i tabalers del Poble Sec, el Fènix del Poble Nou, Bouets i Vaqueta del Raval, la Mulassa de Barcelona, Capgrossos del Raval, Bastoners del Raval, Gegants del Raval, Gegants i capgrossos de la Trinitat, Gegants del Poble Sec, Gegants de Santa Coloma de Gramenet, Capgrossos Bloc Comtal, Gegants del Cac Antic. ...una festassa, que seguirà fil per randa el següent programa:

  • A les 16.30h, Plantada a la plaça de la Gardunya.
  • A les 17.30h, Inici cercavila, amb el següent recorregut: Plaça de la Gardunya, c/ del Carme, c/ de l'Hospital, plaça del Pedró, c/ del Carme i final a la plaça de Joan Amades Ballada de lluiment de les colles.
  • A les 19h, Espectacle del Fènix del Poble Nou.

Santa Madrona, avui és sinònim de festa gran, festa que fa omplir els carrers del Raval de gegants, de bastoners, de danses, imatgeria festiva, i foc, una festa en tota regla de cultura popular. Enguany serà la 6a edició en honor de la desconeguda copatrona de Barcelona.

Data: 

Dissabte 11 març

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Associació Institut de Promoció de la Cultura Catalana
Correu electrònic de l'organitzador: 
aipcc@yahoo.es