6è Congrés d'Ateneus de Catalunya

Cartell del 6è Congrés
Barcelona
Dimecres, 23/01/2019

El Congrés és una oportunitat per repensar el paper dels ateneus i de la societat civil cultural al segle XXI.

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, que organitza la Federació d'Ateneus de Catalunya i se celebrarà aquest dissabte 26 de gener, a partir de les 10:30h a l’Ateneu Barcelonès.

La inauguració comptarà també amb una ponència inaugural a càrrec del gestor cultural i periodista Pep Montes, que ens farà una introducció de què representa l’ateneisme en el nostre context actual.

Posteriorment, la comissió organitzadora del 6è Congrés farà una presentació de l’estructura d’aquest gran esdeveniment, que s’allargarà durant aquest primer semestre amb taules rodonesa i debats locals a diversos indrets de la geografia ateneística. L’acte clourà amb els parlaments de la Directora General de Cultura Popular, Ma Àngels Blasco, el Director General d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i el president de la Federació d’Ateneus, Salvador Casals, i una copa de cava i pica pica per tothom.

Data: 

Dimecres 23 gen

Hora: 

18:06

Organitzador: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneus@ateneus.cat