6è Festival Internacional de Cinema i Discapacitat

El Festival Inclús
Barcelona
Dimarts, 27/11/2018 fins Diumenge, 02/12/2018

Cinema i funcionalitats diverses s'uneixen durant una setmana en un festival d'alt nivell que pretén visualitzar aquest col·lectiu des d'un punt de vista diferent.

Del 27 de novembre al 2 de desembre, les persones més amants del cinema podran gaudir del 6è Festival Internacional de Cinema i Discapacitat, l'Inclús, que se celebrarà al CaixaFòrum de Barcelona.

Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, promou les obres audiovisuals la temàtica de les quals sigui la diversitat funcional, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d'un punt de vista diferent. L'eix central del festival és un concurs audiovisual on tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d'entitats.

De fet, l'Inclús forma part de la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya, la Catalunya Film Festival, i se centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector. El Festival és una iniciativa de la Associació Inclús, dirigida per la productora Fish Muvi.

Data: 

Dimarts 27 nov

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Associació Inclús
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@inclus.cat