6è Xuklis Festival

6è Xuklis Festival
Barcelona
Dissabte, 20/05/2017 fins Diumenge, 21/05/2017

El festival té com a objectiu recollir recursos econòmics per la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida que vol millorar i facilitar el dia a dia dels infants malalts de càncer i el de les seves famílies.

AFANOC celebra la sisena edició del “Xuklis Festival”, un esdeveniment musical que té per finalitat recollir fons per tal de destinar-los a La Casa dels Xuklis
. Al mateix temps, es pretén fer difusió i conscienciar sobre la feina que duu a terme l'entitat a la casa d’acollida amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants amb càncer i les seves famílies mentre dura el tractament d’aquesta malaltia. A més, aquesta edició serà un homenatge a Pep Pla, president de l'AFANOC i impulsor del festival, que fa poc ens va deixar.

El festival és una proposta original i divertida que fa temps que promouen els veïns i veïnes del barri de Montbau. El Xuklis Festival s’ha acabat convertint en un referent musical a la ciutat, ja que totes les bandes que hi participen ho fan de manera totalment altruista. D’aquesta manera, tots els fons obtinguts a través del servei de bar i la venda de merchandising durant la festivitat són destinats a la Casa dels Xuklis.

El cartell d'aquesta edició el formen 4 bandes de primer nivell com són:

Completa el cartell la Monturiol's Band que seran els encarregats d'obrir el festival i es convertiran la banda que més vegades ha tocat en el Xuklis Festival. A més, com cada any, les programacions de Midnight Feline amenitzaran els moments previs a les actuacions des de la taula de so.

A banda dels concerts, hi haurà una concentració de motos amb una rodada per Collserola organitzada per l'Agrupación Motera Catalana - A.M.C, una associació dedicada a organitzar, col·laborar i promoure actes i esdeveniments de caràcter social des del món de les motos.

Data: 

Dissabte 20 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
AFANOC