7-O Graffiti pel treball decent

7-O Graffiti pel treball decent
Barcelona
Dilluns, 07/10/2019

S’utilitzarà una il·lustració per denunciar la precarietat laboral i reivindicar que el jovent també mereix un futur amb oportunitats laborals.

En motiu del Dia Mundial pel treball decent, la Plataforma Església pel Treball Decent ha programat un acte públic que es durà a terme el proper dilluns 7 d’octubre a les 17.00 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona en què s’utilitzarà una il·lustració del ninotaire Nando per denunciar la precarietat laboral. Seguidament, el Casal de Joves de la Barceloneta de Càritas posarà color al dibuix i reivindicarà que el jovent també mereix un futur amb oportunitats laborals. Finalment, es llegirà el manifest.

Les entitats que conformem la Plataforma Església pel Treball Decent constaten que la precarització del treball, juntament amb l’exclusió residencial, la salut i l’aïllament social són alguns dels factors que més agreugen la situació d’exclusió social. Un 15,8% de les llars catalanes es troben en situació d’exclusió social, i malgrat la disminució de l’atur, encara s’està per sobre dels nivells d’abans de la crisi. En cas d’assistència, petició d’informació o concertació d’entrevistes es demana contactar a jjulia@caritasbcn.org o trucar al 607 024 183.

Data: 

Dilluns 07 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
jjulia@caritasbcn.org
Organitzador: 
Plataforma Església pel Treball Decent