7a edició de la fira UPF Solidària

L’objectiu és que els membres de la comunitat universitària i, públic en general, puguin conèixer una trentena d’entitats del tercer sector. Font: Faraway Land.
Barcelona
Dijous, 10/10/2019

El 10 d’octubre, UPF Solidària organitza la jornada al campus de la Ciutadella, Barcelona.

El proper dijous 10 d’octubre a partir de la 10.00 h, l'Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza la 7a edició de la fira UPF Solidària.

L’objectiu és que els membres de la comunitat universitària i, públic en general, puguin conèixer una trentena d’entitats del tercer sector vinculades a la UPF que treballen un ampli ventall de temes socials, com la pobresa, els drets humans i la solidaritat.

Al llarg del matí, es durà a terme la mostra d’entitats, per conèixer de primera mà els projectes i activitats d’entitats del tercer sector vinculades a l’universtitat.

Al migdia, es celebrarà un dinar solidari. Els tiquets costen 5€, 1€ dels quals es destinarà a l’entitat social que esculli la persona.

A les 15 h, tindrà lloc la taula rodona ‘Més enllà de l’etiqueta. Refugiats: persones i identitats’. La taula compta amb la participació de Lorenzo Gabrielli de GRITIM-UPF i Mayar Skhita, sirià i representat d’Open Arms.

Per finalitzar la jornada, a les 17 h es projectarà Faraway Land, un documental que parla de la força del vincle entre les famílies que han fugit dels seus països per arribar a Europa i les persones voluntàries que les acullen.

Data: 

Dijous 10 oct

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
upfsolidaria@upf.edu
Organitzador: 
Upf Solidària