8 Març' 21, el cicle feminista de l'Espai Jove La Fontana

Cartell cicle feminista La Fontana
Barcelona
Divendres, 05/03/2021 fins Dimarts, 16/03/2021

L'Espai jove La Fontana ha organitzat un complet i reivindicatiu cicle feminista per al 8 de Març adreçat a les joves de la ciutat de Barcelona ambel nom 8 Març' 21

El 8 de març de l'Espai Jove La Fontana inclou diverses dates i activitats,presencials i digitals, molt interessants per reinvidicar els feminismes i mostrar les desigualtats existents que afecten les dones:

- MURAL COL·LABORATIU a càrrec de l’artista Shetza Chicacausa. Divendres 5 de març a les 17.30 h. Digues la teva a @ejlafontana per crear un mural a la plaça. Organitza el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).
- EXPOSICIÓ COL·LABORATIVA D’ART FEMINISTA “Els nostres cossos”. Del 9 al 30 de març amb inauguració el dijous 11 de març a les 18 h. 25 dones joves artistes de diferents disciplines de les arts plàstiques agrupen les seves obres al voltant de la reapropiació dels cossos femenins.
- DANSA “Flor de Luz” de la cia. GUIE’ BIAANI’. Divendres 12 de març a les 19.30 h. Situacions reals que han viscut les dones per fer crítica social i fer visible la situació de la dona en la societat.
- XERRADA “Serveis juvenils contra les violències”. Dimarts 16 de març a les 18 h. En línia. Quins mecanismes tenim a l’abast en els serveis públics per fer front a les violències masclistes? A càrrec de Sònia Ricondo, advocada i assesora especialitzada en violències masclistes.

Data: 

Divendres 05 març

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Espai Jove La Fontana
Correu electrònic de l'organitzador: 
espaijove@lafontana.org