8a edició de l'Escola inclusiva

8a edició de l'Escola inclusiva
Barcelona
Dilluns, 01/07/2019

La formació permetrà compartir experiències a través de classes teòriques, seminaris, tallers i fòrums de discussió dirigits.

La Fundació Aspasim organitza la 8a edició de l’Escola inclusiva, un espai obert que pretén generar els canvis necessaris per poder atendre la diversitat de tot l’alumnat. Les sessions tindran lloc de l’1 al 4 de juliol de 9.30 a 14.30 al centre de recursos CEEPSIR de l’entitat a Barcelona (C. Cornet i Mas, 46). La formació té obertes les inscripcions i va dirigida a mestres d’Educació Infantil i Primària i a professionals o estudiants que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit de l’escola inclusiva.

L’escola inclusiva comporta un canvi en la visió de grup, de centre, d’intervenció educativa i de treball cooperatiu. Per això, Aspasim vol que aquesta formació esdevingui també un moment per aturar-se, reflexionar i compartir experiències a través de classes teòriques, seminaris, tallers i fòrums de discussió dirigits. El curs està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, consta d’un total de 70 hores i té un cost de 190 euros per participant.

Data: 

Dilluns 01 jul

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Aspasim
Correu electrònic de l'organitzador: 
aspasim@aspasim.com