9a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Foto persones servint menjar. Font: Ajuntament de Barcelona
Barcelona
Divendres, 15/12/2023 fins Dissabte, 30/12/2023

La novena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària tindrà lloc a la plaça Catalunya de Barcelona, del 15 al 30 de desembre de 2023.

L'Ajuntament de Barcelona està organitzant la 9a Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària a Barcelona i fins al 20 de setembre es poden inscriure des del formulari les entitats que hi volen participar.

Els objectius de la fira son:

  • Oferir productes, fets amb i des del Consum Responsable i l’Economia Social i Solidària (ESS), en el marc de les festes de Nadal, que a la vegada ajuden a visualitzar que existeix un àmbit de l’ESS a BCN que ofereix producte, servei i activitat durant tot l’any i responent, en bona part, de les necessitats quotidianes de les persones, empreses i organitzacions
  • Que organitzacions i empreses de l’Economia Social i Solidària i del Consum Responsable Barcelona es visualitzin, expliquin i puguin oferir productes.
  • Visualitzar el Consum Responsable i l’Economia Social i Solidària de Barcelona, la seva diversitat i pluralitat, pràctiques, principis i valors.

Hi trobareu carpes i parades amb productes de l'ESS i una Carpa d'Alimentació.

Data: 

Divendres 15 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Direcció de Serveis d'Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible
Correu electrònic de l'organitzador: 
firaconsumresponsable@bcn.cat