Activitat: 'Sobirania Alimentària des dels barris'

Fragment del cartell oficial del taller 'Sobirania alimentària des dels barris'. Font: Coòpolis
Barcelona
Dijous, 26/01/2023

L'Ateneu Cooperatiu de Barcelona, Coòpolis, impulsa aquest taller de construcció d'escenaris de futur amb l'objectiu de combatre la crisi ecosocial centrada en l'alimentació.

El dijous 26 de gener, l'espai de gestió comunitària Lleialtat Santsenca de Barcelona acollirà l'activitat 'Sobirania Alimentària des dels barris', un taller de construcció d'escenaris de futur organitzat per la plataforma Coòpolis amb la finalitat de plasmar accions per lluitar contra la crisi ecosocial centrada en l'alimentació a la Barcelona del 2040. Serà una jornada matinal, de 10 a 14 h, i s'emmarca en la campanya 'Futurs impossibles', impulsada per la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya, Coòpolis i l'Observatori del Deute en la Globalització.

El taller donarà resposta a la pregunta 'Com impulsar la Sobirania Alimentària des dels baris davant els futurs que vindran?', a través del treball en escenaris d'ecofeixisme, capitalisme verd, el green new deal transformador i el reforç de la xarxa i les estratègies col·lectives per impulsar els escenaris que es busca desenvolupar. La sessió també aprofundirà en les accions per a la transició agroecològica a Barcelona, i està dedicada a totes les persones i entitats que busquin sumar-se a la lluita. Per a participar, cal omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dijous 26 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop