Acompany’Art

Imatge de l'esdeveniment. Font: AFEV Catalunya
Divendres, 12/06/2020
(En línia)

AFEV ha organitzat una jornada de compromís social per acomiadar el curs i trencat amb l’aïllament a través de les pantalles.

AFEV Catalunya ha organitzat una festa de final de curs des de casa per a infants i joves que vulguin acabar l’any amb un bonic record. ‘Acompany’Art’ és el títol de la jornada de compromís social que faran per acomiadar el curs. Enguany, la festa solidària se celebrarà de manera confinada i tothom qui ho vulgui podrà participar a través de Youtube.

La festa de comiat tindrà lloc el dia 12 de juny a les 18.30h a través del canal de Youtube de l’entitat. Durant l’esdeveniment en línia, la presentació anirà a càrrec del gran Rufi, de la companyia Sonríe por Narices. Tot seguit serà el moment per a mostres artístiques de circ, dansa i música.

A la festa solidària hi haurà lloc per a una mentoria confinada, testimonis i molt d’humor en directe des de l’hort de la Breda. D’aquesta manera, l’entitat vol trencar amb l’aïllament que han patit molts nens i nenes encara que sigui a través d’una pantalla.

Data: 

Divendres 12 juny

Hora: 

18:30

Organitzador: 
AFEV Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
voluntariat@afev.org