Acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació de Centre Esplai

Totes les instal·lacions estaran adaptades a persones amb diversitat funcional i estan dissenyades sota criteris de sostenibilitat. Font: Fundesplai.
El Prat de Llobregat
Diumenge, 01/03/2020

L’1 de març, Fundesplai organitza l’acte a la seva seu al barri de Sant Cosme, el Prat de Llobregat.

El proper diumenge 1 de març, Fundesplai organitza l’Acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació de Centre Esplai.

Aquesta nova obra implicarà l’ampliació de l’alberg existent, un nou centre de formació, un espai multifuncional i un parc temàtic, públic i gratuït de 17.000 metres quadrats amb els diferents ecosistemes que es poden trobar al riu Llobregat.

Totes les instal·lacions estaran adaptades a persones amb diversitat funcional i estan dissenyades sota criteris de sostenibilitat.

A les 10.30 h hi haurà portes obertes i activitats familiars a l’Espai Familiar ‘El Niu’, per a infants de 0 a 6 anys. A la mateixa hora també es realitzarà la gimcana dels herois ambientals, oberta a tothom i que es farà al jardí de Centre Esplai.

A les 11.00 h, es donarà pas a la xerrada ‘Educar adolescents sense perdre la calma’, a càrrec del pedagog Jaume Funes, a l’auditori del centre. A les 12.00 h es farà l’acte de la col·locació de la primera pedra i finalment, a la 13.00 h, es realitzaran visites guiades a Centre Esplai.

Totes les persones que hi vinguin estaran convidades a un refrigeri a càrrec de l’organització.

Data: 

Diumenge 01 març

Hora: 

10:30

Correu electrònic Organitzador: 
fundacio@fundesplai.org
Organitzador: 
Fundesplai