Acte de lliurament de premis del concurs per l'eradicació de la violència masclista

Prou violència masclista. Concurs per l'eradicació de la violència masclista
Divendres, 22/11/2013

L'acte de lliurament de premis del concurs per l'eradicació de la violència masclista es realitzarà en el marc del IX Fòrum contra les violències de gènere, que tindrà lloc el 22 de novembre de 2013, a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Aquest certamen, organitzat per la Plataforma unitària contra les violències de gènere, et convida a qüestionar els rols de dones i homes interposats per la societat. El Concurs per l'eradicació de la violència masclista ofereix l'oportunitat de produir continguts que fomentin la igualtat de drets d'homes i de dones i que tinguin en compte la diferència i la diversitat de les dones d'una manera digna.

S'hi pot participar amb treballs en tres formats diferents: literari, lliure i musical. Per cada format hi haurà tres categories per edats dels i de les participants: De 12 a 15 anys; de 16 a 19 anys; i a partir de 20 anys. Els premis seran el següents:

  • Primer premi: tablet.
  • Segon premi: càmera fotogràfica.

Cal fer arribar els treballs, fins al 5 de novembre, a través d'aquest formulari.

El jurat farà pública la seva decisió durant el IX Fòrum contra les violències de gènere, que tindrà lloc a les 12.30 hores del 22 de novembre de 2013, a l'Espai Francesca Bonnemaison (St. Pere Més Baix, 7) de Barcelona.

Del 8 al 30 de novembre les obres s'exposaran a la seu de la Plataforma unitària contra les violències de gènere: Rambla Santa Mònica núm. 10 de Barcelona.

Data: 

Divendres 22 nov

Hora: 

12:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
prouviolencia@pangea.org