Acte de Lliurament dels Premis Ateneus 2014

Imatge de la invitació dels Premis Ateneus 2014
Barcelona
Dilluns, 15/12/2014

El dia 15 de desembre a les 18.00h al Born Centre Cultural hi tindrà lloc l'acte de Lliurament dels Premis Ateneus 2014 que enguany celebren la 25na edició.

La Federació d’Ateneus de Catalunya celebra com cada any des de fa 25 edicions, el lliurament dels Premis Ateneus. Enguany, i coincidint amb la 25a edició l’acte es celebrarà al Born Centre Cultural, i estarà presidit per Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i per Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus.

Durant l’acte es faran entrega d’un total de 15 premis, repartits en 4 categories i el Premi Jove, proposa! que des de fa 7 anys ajuda a grups de joves a portar a terme activitats als ateneus fent realitat les seves idees. D’altra banda i per segon any es farà entrega del Reconeixement a la integració social que es lliurarà conjuntament entre la Federació Catalana del Voluntariat Social i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

La novetat d’aquesta 25a edició és el lliurament del Premi de Votació Popular. Aquesta modalitat permetrà participar tothom que ho desitgi en les votacions de totes les candidatures presentades. Hi col·labora el Diari Ara i les votacions es podran fer des d’una pàgina habilitada a la seva web. El resultat es comunicarà durant l’acte i es farà entrega d’un diploma acreditatiu, una col·lecció completa de poesia catalana del segle XX i una subscripció anual al Diari Ara.

Horari: 18.00h

Lloc: Sala Moragues

És un acte obert a tothom que ho desitgi, però l’aforament és limitat, per tant cal enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat indicant noms, cognoms i el nom de l’entitat o trucar a la Federació 932 688 130.

Tota la informació sobre els Premis Ateneus la trobareu en aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 15 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneus@ateneus.cat