Acte de presentació del vlog 'No Afluixis la Llengua'

Acte de presentació del vlog 'No Afluixis la Llengua'
Barcelona
Divendres, 02/03/2018

L’Associació Dones Juristes posa en marxa un vídeo blog al voltant del llenguatge no sexista, adreçat a la població jove. Es llançarà el 7 de març i uns dies abans, el 2 de març, es farà l'acte de presentació, a Barcelona.

El vlog es dirà 'No Afluixis La Llengua' i oferirà recursos per identificar el llenguatge sexista i facilitar un espai de coneixement, informació i reflexió a la població jove. Alertarà sobre els riscos de la utilització d’un llenguatge sexista i excloent, i oferirà recursos, eines i pràctiques lingüístiques no sexistes i inclusives.

Constarà de vuit capítols, que s'aniran publicant cada 15 dies, a partir del 7 de març. Des de Dones Juristes han avançat alguns dels temes que s'hi tractaran: el 'manspreading', la música, la publicitat sexista, els genèrics, la comunicació no verbal i els mitjans de comunicació. Comptarà amb una plana web, canal de Youtube i comptes de Twitter, Facebook i Instagram.

Divendres 2 de març, a les 19.00 hores, es farà un acte de presentació del vlog a l'espai Francesca Bonnemaison. Comptarà amb la participació de l'escriptora i activista feminista Bel Olid i d'Irene Yúfera, lingüista del grup de recerca EDAP (Estudis del Discurs Acadèmic i Professional) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Presentarà l'acte Natàlia Santandreu, presidenta de Dones Juristes, i estarà moderat per Marisa Fernández, de Dones Juristes.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Data: 

Divendres 02 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Dones Juristes
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@donesjuristes.cat