Acte d’inauguració de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 i de lliurament dels Premis Civisme i Premi Voluntariat

Acte d’inauguració de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 i de lliurament dels Premis Civisme i Premi Voluntariat
Barcelona
Dilluns, 22/06/2015

El Born Centre Cultural acollirà l’acte el proper 1 de juliol.

El proper dimecres 1 de juliol se celebra l’acte de lliurament dels 33ns Premis Civisme, el 22è Premi Voluntariat i l’acte d’inauguració de la 16a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat. L’acte tindrà lloc a les 18:30 h a la sala Moragues de El Born, Centre Cultural (Pl. Comercial, 5) de Barcelona.

L’acte està adreçat a entitats i persones interessades en l’àmbit de l’associacionisme i voluntariat. L’aforament és limitat, per això, per assistir-hi cal confirmar l’assistència trucant al 93 882 25 83 o per correu electrònic a la bústia: premiscivisme.bsf@gencat.cat

L’Escola d’Estiu del Voluntariat és un espai de formació organitzat pel Departament de Benestar Social i Família i dut a terme per escoles del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Aquesta edició consta de cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, tallers a les ciutats de Barcelona i Sabadell, i cursos en línia que potencien l'oferta formativa de la Generalitat.

Els Premis Civisme volen guardonar aquells treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en els àmbits del civisme, entès aquest com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com dels valors i els principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere.

El Premi Voluntariat va néixer l'any 1993, i es convoca anualment. Va dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya. El Premi Voluntariat es regeix per unes bases reguladores i una convocatòria anual en la que es concreten la tipologia de projecte que es vol premiar en cada edició.

Data: 

Dilluns 22 juny

Hora: 

15:38

Correu electrònic Organitzador: 
premiscivisme.bsf@gencat.cat
Organitzador: 
Generalitat de Catalunya