Acte “Era foraster i m’acollíreu” sobre l’hospitalitat en les religions

Cartell de l'esdeveniment. Font: Església Plural
Barcelona
Dijous, 25/05/2017

Migra Studium, Església Plural i el Museu d’Història de Catalunya han organitzat una trobada amb Benjamín Forcano, Fatiha El Mohuali i Oriol Prado.

Migra Studium, l’Església Plural i el Museu d’Història de Catalunya han organitzat un acte anomenat “Era foraster i m’acollíreu” on s’exposaran com les principals tradicions religioses recullen el principi d’hospitalitat, de manera principal, a aquelles persones que fugen dels seus països per motius de guerra o pobresa buscant un futur millor. Per exposar aquests arguments, l’acte comptarà amb tres convidats especials amb experiències diferents sobre el tema de l’hospitalitat en les religions:

  • Benjamín Forcano – llicenciat en Teologia i especialista en Ciències Morals, ha sigut professor en diversos centres teològics. Dirigeix amb altres teòlegs la revista Ëxodo i l’editorial Nueva Utopía.
  • Fatiha El Mouali – llicenciada en Ciències Econòmiques, treballa com a tècnica d’acollida. És una de les autores del llibre “Combatre la Islamofòbia. Una guia antiracista”. Col·labora amb la Taula d’Igualtat de Granollers i amb Migra Studium.
  • Oriol Prado – enginyer agrònom i especialista en migracions. És coordinador a Catalunya de la Campanya Hospitalitat promoguda per la Companyia de Jesús. També col·labora amb Migra Studium com a responsable del projecte Xarxa d’Hospitalitat.

Els assistents a la xerrada rebran el document “Acollir el foraster, l’hospitalitat com a deure i actitud espiritual” editat pel Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, cedit per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. L’acte se celebrarà el pròxim dijous 25 de maig al Museu d’Història de Catalunya, amb hora d’inici a les 19h.

Data: 

Dijous 25 Maig

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@esglesiaplural.cat
Organitzador: 
Església Plural