Acte final de Ravalead@s TV

Cartell de l'acte final de Ravalead@s
Dijous, 06/06/2013

En l'acte final d'aquesta edició de Ravalead@s TV, es projectaran les peces audiovisuals creades pels i per les joves que participen del projecte de televisió comunitària al barri. Tindrà lloc dijous 6 de juny, a les 19.00 hores, a la Sala d'actes de la seu d'UGT (Rambla Santa Mònica, 10, Barcelona).

Ravalad@s permet als joves que participen en aquest projecte expressar les seves idees i desenvolupar l'esperit crític, tot aprenent a fer servir les eines TIC d'una manera útil que els ajudi tant a nivell personal com professional. De fet, el projecte parteix de la convicció de que "una ciutat amb joves connectats als nous mitjans, però també a les realitats dels seus barris i als joves d'altres barris, permetrà construir un teixit social més fort per reprendre l'esperança i les regnes del futur".

Des de fa uns mesos l'Asociación Cultural elParlante desenvolupa al Raval aquest projecte, amb la col·laboració de Servei Solidari. Es tracta d'una fórmula que ja ha funcionat al Districte d'Horta-Guinardó amb el projecte BarriBook TV.

Dijous 6 de juny tancaran aquesta edició amb la projecció dels treballs que hi han desenvolupat. Serà a la seu d'UGT a la Rambla Santa Mònica de Barcelona, a les 19.00 hores.

Data: 

Dijous 06 juny

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
jess@elparlante.es