Acte inaugural de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Cartell de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica
Barcelona
Dijous, 08/05/2014

Dijous 8 de maig tindrà lloc l'acte de presentació de la quinzena edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Serà a a les 11.00 hores a l'Aula Polivalent del Mercat de Santa Caterina.

SETEM, Alternativa 3, FETS, Fiare, Oxfam Intermón, Xarxa de Consum Solidari i Xarxa d'Economia Solidària fan una aposta per la banca ètica, el Comerç Just i l'economia solidària, tot organitzant la la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica cada mes de maig. Se celebra al voltant del Dia Internacional del Comerç Just, a diferents ciutats, municipis i barris de Catalunya. Enguany hi participaran 35 municipis sota el lema "Desmarca't! Hi ha alternatives".

El tret de sortida de la festa tindrà lloc el 8 de maig amb la roda de premsa de presentació. Serà a a les 11.00 del matí, a l'Aula Polivalent del Mercat de Santa Caterina (Av. Francesc Cambó, 16).

Durant la trobada presentaran els resultats del Baròmetre estatal de la Banca Ètica 2013, i l'estudi "Sí que hi ha alternatives: Experiències de Comercialització Justa a Catalunya", amb els diferents models d'establiments i/o iniciatives que practiquen una Comercialització Justa en l'àmbit de l'alimentació.

També es realitzarà un taller/degustació de tapes de comercialització justa a càrrec dels cuiners del restaurant ecològic i sostenible Lasal del Varador, amb productes de proximitat de Can Parcala – Fundació Maresme i L'hort d’en Didac.

Data: 

Dijous 08 Maig

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Setem Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@setem.org