Actes amb motiu del Dia Internacional contra la Pobresa

La fiscalitat justa és una de le lluites per aconseguir l'erradicació de la pobresa
Dimarts, 17/10/2017

La Taula d'entitats del Tercer Sector i Pobresa Zero organitzen sengles actes, un a Barcelona i l'altre a l'Hospitalet de Llobregat, que es faran ressò el 17 d'octubre de la necessitat de lluitar contra aquest greu problema social.

L'acte convocat per la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que representa a més de 3.000 entitats socials no lucratives, tindrà lloc a les 17'30h a l'Associació Itaca, al carrer del Montseny, 22 de l'Hospitalet de Llobregat. Itaca treballa en l'àmbit de l'educació en el lleure amb infants que es troben en situació de vulnerabiliat social.

Aquest acte comptarà amb les intervencions de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; el president de la Taula del Tercer Sector, Enric Morist; i el director de l'Associació Itaca, Felipe Campos. Per poder assistir-hi és necessari inscriure's, fins 24 hores abans de l'inici de l'esdeveniment, en aquest formulari online.

Per la seva banda, la plataforma Pobresa Zero - Justícia Global celebrarà el seu acte anual a les 11h a la porta de l'edifici del Síndic de Greuges, al passeig de LluísCompanys, 7. Es farà públic el manifest "Contra la pobresa i les desigualtats, exigim els nostres drets".

La plataforma farà arribar al Síndic de Greuges les seves denúncies, demandes i propostes. Basa la seva campanya en un document marc sobre drets que considera essencials perquè es facin efectius tots els que reconeix l'ordenament jurídic.

Data: 

Dimarts 17 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Diversos organitzadors
Correu electrònic de l'organitzador: 
-