Actes a tot Catalunya pel Dia Internacional del Voluntariat

la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebra amb les entitats i tothom que hi vulgui participar el Dia Internacional del Voluntariat a Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona. Font: FCVS
Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona
Dimecres, 30/11/2022 fins Divendres, 16/12/2022

Amb el lema #SumemMirades, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebra amb les entitats i tothom que hi vulgui participar el Dia Internacional del Voluntariat a Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona.

Agrair el compromís de les persones voluntàries i reivindicar la força del voluntariat com a activisme i militància són els dos eixos a partir dels quals la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebrarà aquest any el Dia Internacional de Voluntariat. Com ja és habitual, tot i que el dia és el 5 de desembre, les celebracions es faran en diferents dies per afavorir la participació de les entitats:

  • Lleida: 30 de novembre de 19 a 21h

Orfeó Lleidatà. Carrer Sant Martí, 60-62. Lleida

  • Girona: 1 de desembre de 9 a 13h

Casa de Cultura de Girona. Auditori Josep Viader. Pl. de l’Hospital, 6. Girona

  • Tarragona: 2 de desembre de 10 a 12h i de 16 a 20h

Universitat Rovira i Virgili. Campus Catalunya. Aula 503. Av. Catalunya, 35. Tarragona

Centre Cultural Albareda. Carrer Albareda, 22-24. Barcelona

Hi ha 85.000 persones voluntàries que estan implicades en les entitats de la FCVS. La lectura del manifest, actuacions musicals, conferències i taules d’experiències seran alguns dels actes que es faran als diferents territoris. A més de compartir experiències i coneixements, també serà el moment de conèixer per dins algunes entitats i veure com funcionen i com s’organitzen, perquè hi haurà portes obertes.

Els actes del Dia Internacional del Voluntariat a Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona estan oberts a tothom, però cal inscripció prèvia.

Tota la informació i l’actualització dels programes es poden consultar al web de la FCVS.

Data: 

Dimecres 30 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat