Actes a tot Catalunya pel Dia Internacional del Voluntariat

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) inicia la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a la ciutat de Girona. Font: FCVS
Girona
Dissabte, 25/11/2023 fins Divendres, 15/12/2023

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) obre la tanda de celebracions del Dia Internacional del Voluntariat el dissabte 25 de novembre a Girona.

Amb el lema 'Amb emergència o sense, voluntariat sempre!' la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebrarà el Dia Internacional del Voluntariat a les quatre capitals catalanes. Són actes especialment pensats per a les entitats socials i les persones voluntàries, però estan oberts a tothom fent la inscripció prèvia.

Girona, amb la celebració el dissabte 25 de novembre, obre la tanda d'actes. El programa, en el qual participaran activament la Fundació Mona, l'Associació Integra i la Brigada del Salabret, es farà al CaixaForum de Girona (carrer Ciutadans, 19), entre les 10 i les 14 h.

Entre les activitats previstes, com ja és habitual, es farà l'entrega del Premi Lluís Martí, que aquest any guardona el Valor Socioambiental, en la categoria de les comarques gironines i també en la categoria catalana. En aquesta edició, el Premi Lluís Martí agafa una embranzida especial, perquè s'ha organitzat en col·laboració amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Agrair el compromís de les persones voluntàries i reivindicar la força del voluntariat com a activisme i militància són els dos eixos a partir dels quals la FCVS celebra el Dia Internacional de Voluntariat. Com ja és habitual, tot i que el dia és el 5 de desembre, les celebracions es faran en diferents dies per afavorir la participació de les entitats. Tota la informació la podeu trobar al web de la FCVS.

Data: 

Dissabte 25 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat