Sessió: 'Activisme i economia feministes'

Activisme i economia feministes
Barcelona
Dimecres, 29/05/2019

La taula de reflexió se centrarà en el feminisme i les diferents maneres de treballar-ho en el si de les organitzacions.

Aquesta jornada tindrà lloc el 29 de maig al Casal de Barri Pou de la Figuera de Barcelona i vol destacar el feminisme com a valor essencial i comú en els dos tipus d’organitzacions presents en aquesta sessió del cicle. A la taula de reflexió, diverses entitats i organitzacions de l’economia social i solidària i del tercer sector centrades en el feminisme posaran sobre la taula un dels ponts entre els dos agents i les diferents maneres de treballar-ho en el si de les organitzacions. Hi participarà Almena Cooperativa Feminista i L’Esberla.

En el marc del ‘Cicle de reflexions entorn el Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària’

L’Observatori del Tercer Sector (OTS) ha posat en marxa el ‘Cicle de reflexions entorn el Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària’, un projecte que neix fruit de la necessitat de crear experiències comunes per fomentar la col·laboració entre entitats d’ambdós àmbits. Distribuït en tres sessions, les persones participants podran conèixer experiències de col·laboració, explorar els valors comuns i descobrir formes d’organització i actuació conjunta entre ambdós agents.

L’assistència a les jornades és pública i gratuïta, però cal inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 29 Maig

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Observatori del Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador: 
observatori@observatoritercersector.org