Activitat 'Art mural en directe a Sant Pere Nord', a Terrassa

cartell de l'esdeveniment
Terrassa
Divendres, 26/07/2019

Està emmarcada en un projecte de grafits que recupera l'espai urbà deteriorat al barri de Sant Pere Nord d'aquesta localitat del Vallès Occidental.

El 26 de juliol a les 19 hores, a la plaça Cipriano García, es durà a terme l'activitat de dinamització 'Art mural en directe a Sant Pere Nord'. En aquest esdeveniment participaran quatre artistes de l'art mural i una persona que l'amenitzarà musicalment.

L'Associació de Veïns de Sant Pere Nord impulsa aquest projecte que ha fet de la plaça Cipriano García un espai de creació artística, canviant radicalment la seva estètica. D'aquesta manera, l'art surt al carrer i serveix per millorar l'entorn urbà.

Com comenten des de l'associació veïnal, "amb un cost relativament moderat es pot transformar la ciutat de manera espectacular. A Sant Pere Nord ens estem ocupant d’obrir aquest camí".

L'entitat vol estendre el projecte a tot el barri. Amb aquesta finalitat ha estat treballant en un inventari de parets que puguin ser decorades amb la tècnica del mural, i donant a conèixer a l'Ajuntament de Terrassa el potencial d'aquest projecte perquè hi destini més recursos.

Data: 

Divendres 26 jul

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
avsantperenord@gmail.com
Organitzador: 
AVV Sant Pere Nord