Activitat: 'Cultura ecològica per a famílies'

Fotografia que il·lustra el que es durà a terme a l'activitat familiar 'Cultura ecològica per a famílies'. Font: Museu Vida Rural
L'Espluga de Francolí
Divendres, 12/08/2022

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla acull una jornada en família per descobrir la vida al camp i endinsar-se a l'apicultura.

Gràcies al joc, la interacció i les dinàmiques artístiques, els infants podran conèixer de quina manera es vivia i treballava al camp i a les zones rurals anys enrere. D'aquesta manera defineixen la primera part de l'activitat des del Museu de la Vida Rural, que presenta una jornada en família anomenada 'Cultura ecològica per a famílies', en la qual, a més, també es podrà gaudir del nou hort i jardí etnobotànic de l'organització, per aprendre com es conreen aliments de manera ecològica i sostenible.

El divendres 12 d'agost, a les 16 h, se celebra aquesta jornada dedicada a un públic familiar, per tal que la canalla s'apropi i descobreixi la vida al món rural. La segona part de l'activitat es desenvoluparà entorn del Castell de Riudabella, i consistirà en un taller, per a pares, mares i infants, per aprendre sobre les abelles: el seu important paper per al nostre ecosistema, les seves propietats i les utilitats dels productes que elaboren. L'activitat conclourà amb un tast de mel acabada de recol·lectar.

Per a inscriure's al taller, cal fer la reserva des d'aquest enllaç. L'activitat es repetirà en diferents dates durant tot l'any.

Data: 

Divendres 12 ag

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@museuvidarural.cat