Activitat del Mes del Comerç Just: 'Jo trio!'

Fragment del cartell oficial de l'activitat 'Jo trio!'. Font: Ateneu Cooperatiu Terres Gironines
Ripoll
Dissabte, 27/05/2023

La Xarxa d'Economia Solidària del Ripollès i LaCoordi impulsen una degustació de cafè de productores de comerç just i una xerrada informativa sobre exemples de produccions ambientals i socials.

El dissabte 27 de maig, a les 10 h, les instal·lacions de la cooperativa i restaurant La Barricona de Ripoll, acull la jornada 'Jo trio!', impulsada per la Xarxa d'Economia Solidària del Ripollès i LaCoordi, en el marc del Mes del Comerç Just 2023. L'activitat es divideix en dues seccions: per una banda, les assistents podran gaudir d'una degustació de cafès de productores de comerç just, amb l'objectiu de conèixer nous productes per al consum i obrir el mercat.

Per l'altra banda, s'ofereix una xerrada sobre produccions que treballen aspectes ambientals i socials de sostenibilitat per als grups de consum. L'objectiu principal de l'activitat és promoure la transició ecosocial cap a un model que contempli els drets humans i la cura del medi ambient com a característiques principals i que treballi per a la seva seguretat, com ho fa el comerç just, el qual fomenta una relació ecològica i justa entre productores, consumidores i treballadores, al llarg dels diferents sectors de la cadena.

Per a participar, només cal enviar un correu electrònic a: mengem.ripolles@gmail.com.

Data: 

Dissabte 27 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
La Xarxa d'Economia Solidària del Ripollès i LaCoordi
Correu electrònic de l'organitzador: 
mengem.ripolles@gmail.com