Activitats del pla 'No te rindas nunca' a Lleida

Camió del pla en ruta
Lleida
Divendres, 20/07/2018 fins Dissabte, 21/07/2018

Quatre tràilers estan recorrent de manera simultània tot l'Estat espanyol per donar a conèixer una iniciativa que intenta ajudar joves amb discapacitat a trobar feina. Un dels camions estarà a Lleida el 20 i el 21 de juliol.

'No te rindas nunca' és un pla impulsat per la Fundación ONCE i per la seva entitat d'inclusió Inserta que permet desenvolupar competències de forma personalitzada i entretinguda.

Els 4 camions recorreran durant 80 dies 78 ciutats espanyoles, parant dues o tres jornades en cadascuna d'elles, i apropant recursos laborals a joves amb discapacitat. Ofereixen activitats grupals que es fan a partir de reptes, dinàmiques i aprenentatge a partir de l'experiència.

El tràiler que pararà a Lleida els dies 20 i 21 de juliol estarà ubicat a l'avinguda de Francesc Macià. El primer dia farà les activitats de 10 a 20 hores, amb un descans de 14 a 16 hores; els segon dia les durà a terme fins a les 14 hores. Hi ha un buscador que permet saber si algun camió passarà per la teva ciutat.

Participar al pla 'No te rindas nunca' és gratuït gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu. S'hi poden inscriure totes aquelles persones amb algun tipus de discapacitat que tinguin entre 16 i 29 anys i que es trobin a l'atur.

Data: 

Divendres 20 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundación ONCE