Actuals reptes de la cohesió a les ciutats

 Font:
Barcelona
Dimecres, 09/11/2016

Primer debat del cicle "Ciutats + humanes" amb Joan Subirats, catedràtic de ciència política de la UAB, i Carme Trilla, presidenta de la Fundació Habitat 3.

El creixement de les ciutats no ha de ser necessàriament un problema. L’entorn urbà també pot ser un espai ideal on construir noves oportunitats per a la ciutadania, conrear relacions més humanes i facilitar un procés sostenible i equitatiu que construeixi comunitat, millori la qualitat de vida dels ciutadans i creï barris segurs i pròspers. I això passa per, en un moment en què el paper del món urbà serà clau, teixir ciutats més humanes.

Entorn del Dia Mundial de les Ciutats -31 d’octubre-, i en uns dies en què la capital catalana serà focus d’atenció mundial perquè acollirà el BCN Smart City, cinc entitats -Cristianisme i Justícia-Fundació Lluís Espinal, Fundació Joan Maragall, la revista Valors, la Fundació Carta de la Pau i el Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona- preocupades pel futur de les ciutats, s’han unit per organitzar el cicle “Ciutats més humanes. Debats entorn les fronteres de la convivència” (ciutatshumanes.net).

El cicle començarà el 9 de novembre, al Palau Macaya (Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona) amb l'eix “Actuals reptes de la cohesió a les ciutats”, i aplegarà aquests dos experts: Joan Subirats, catedràtic de ciència política de la UAB; i Carme Trilla, presidenta de la Fundació Habitat 3. Moderat per: Anna Roig de Caritas Diocesana de Barcelona.

Més informació i confirmació d'assitència

Data: 

Dimecres 09 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Fundació Carta de la Pau, Cristianisme i Justicia, Revista Valors, Fundació Joan Maragall i Moviment Professionals Catòlics de Barcelona