Àgora Ciutadana 2018

Moment de l'Àgora Ciutadana del 2014. Font: Ajuntament de Barcelona
Barcelona
Dilluns, 12/11/2018

La XCAC organitza la quarta edició d’un espai que vol destacar la col·laboració de la societat civil i del voluntariat amb les entitats per construir una ciutat compromesa.

L’Àgora Ciutadana arriba a la seva quarta edició amb la intenció de visibilitzar la importància de la implicació de la ciutadania en la garantia dels drets socials. La trobada, que tindrà lloc al Born Centre de Cultura i Memòria, destacarà la col·laboració de la societat civil amb les entitats de Barcelona. Organitzada per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC), també assenyalarà altres formes de compromís cívic com ara el voluntariat.

La trobada tindrà un debat sobre l’acció col·lectiva com a instrument per defensar els drets socials. Tot seguit es farà la presentació d’experiències de persones socialment compromeses amb la ciutat, com és el cas d’Eduard Sala (PAH), Juan Elvira (Banc del Temps de Porta) o Beatriz Blanco (Consell de Joventut de Barcelona). Així mateix, es presentarà el nou programa ‘Actius de l’Acord’.

Enguany se celebrarà el dia 12 de novembre de 16.30 a 19.30h. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials i presidenta de l’Acord Ciutadà, Laia Ortiz, i serà conduït per la periodista de Betevé Olga Valencia. Les places són limitades i per aquest motiu es prega fer les inscripcions en línia per reservar plaça. Al final de l’acte, s’oferirà un petit refrigeri que posarà el punt final a la quarta edició.

Data: 

Dilluns 12 nov

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Acord Ciutadà
Correu electrònic de l'organitzador: 
acordciutada@bcn.cat