Curs "Anem a captar voluntariat"

Curs "Anem a captar voluntariat"
Barcelona
Dijous, 26/10/2017 fins Dijous, 30/11/2017

El curs semipresencial, organitzat per la FCVS, té l'objectiu d'elaborar una estratègia de comunicació per a la captació de voluntariat des d'una perspectiva més global.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la formació semipresencial "Anem a captar voluntariat", dirigida a coordinadors de voluntariat, responsables de comunicació de les entitats i dirigents associatius

El curs té l'objectiu d'oferir els coneixements, els recursos i les eines perquè, al final del curs, els participants puguin haver elaborat la seva estratègia de comunicació orientada a la captació de persones voluntàries.

Els eixos formatius del curs giraran entorn del significat de la comunicació per a la captació de voluntariat, el procés de disseny d’una estratègia de comunicació per a la captació de voluntariat i les eines i recursos d’anàlisi per al disseny de l'estratègia de comunicació per a la captació del voluntariat de l’entitat

La formació tindrà lloc del 26 d'octubre al 30 de novembre amb una durada de 25 hores de durada, 9 presencials i 16 en línia. Les sessions formatives presencials tindran lloc a la seu de la FCVS a Barcelona (Grassot, 3 - Planta Baixa).

Per tal d'inscriure's al curs caldrà omplir el següent formulari abans del 16 d'octubre. El preu de la formació és de 20 € per entitats membres de la FCVS i 30 € per la resta.

Aquest curs està reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya. Per tenir dret al títol els participants hauran de complir els requisits següents:

  • Assistir a les dues sessions presencials.
  • Realitzar el 75% de les activitats obligatòries proposades en l’entorn virtual.
  • Elaborar l’estratègia de comunicació per a la captació de voluntariat de l’entitat

Descarrega't el programa del curs aquí.


Més informació al web Aula del Voluntariat o a formacio@voluntaris.cat.

Data: 

Dijous 26 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Voluntaris.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat