Aprofundiment en el voluntariat d'àmbit oncològic

Aprofundiment en el voluntariat d'àmbit oncològic
Girona
Divendres, 11/05/2018 fins Dissabte, 12/05/2018

El curs té l’objectiu d'aprofundir en aquelles habilitats comunicatives fonamentals per a poder acompanyar, des del voluntariat, a les persones malaltes de càncer.

La Federació Catalana de Voluntariat Social i la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer impartiran els dies 11 i 12 de maig a Girona un curs amb l'objectiu d'oferir els coneixements bàsics necessaris per a dotar als participants dels coneixements i habilitats bàsiques per a millorar la tasca del voluntariat d'àmbit oncològic.

El curs també vol aportar informació sobre els tractaments oncològics que permetin al voluntariat comprendre millor el context del propi malalt i incorporar també la dimensió emocional i comprendre com es viu amb càncer.

Així, durant les sessions s’impartiran dos blocs de continguts. El bloc 1 titulat "Habilitats comunicatives" aprofundirà sobre tècniques de comunicació (escolta activa, comunicaicó no verbal), expressió d'emocions i resolució de conflicltes. El segon bloc tractarà sobre "La malaltia" i donarà a conèixer els tractaments oncològics centrats sobretot en els darrers avenços de la malaltia, des d’una perspectiva divulgativa i entenedora.

Aquest curs està reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i té un preu de 15 euros per a les entitats federades a la FECEC o a la FCVS i de 25 euros per a les associacions no federades.

La data límit d’inscripcions és el 4 de maig a través del següent enllaç.

Per més informació podeu escriure a formacio@voluntaris.cat o federacio@juntscontraelcancer.cat

Consulta el programa aquí.

Data: 

Divendres 11 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
FECEC i Voluntaris.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat / federacio@juntscontraelcancer.cat