Apropar-se al sud des de casa

 Font:
Dilluns, 25/05/2020 fins Dissabte, 03/10/2020
(En línia)

Setem pretén convertir aquesta formació en línia en un canal transversal sobre justícia global, sostenibilitat, feminisme, interculturalitat i ètica de la solidaritat.

Setem Catalunya engega a partir del pròxim 25 de maig una formació en línia per debatre, reflexionar i sensibilitzar-nos sobre les desigualtats nord-sud creades per l’actual sistema capitalista i les injustícies que se’n deriven.

L’entitat social, que enguany no podrà dur a terme les estades al Sud previstes per a cada estiu des de fa 28 anys, adapta així aquesta habitual formació a les necessitats del immediat per conèixer, en aquests moments de crisi mundial, quins són els impactes que pateixen i patiran les persones més vulnerables.

La formació comptarà amb la presència de persones rellevants en el sector com Arcadi Oliveres o Rosa Cardús i pretén ser un canal transversal sobre justícia global, sostenibilitat, feminisme, interculturalitat i ètica de la solidaritat.

Per a més informació sobre el temari, podeu accedir al programa formatiu complet.

Com fer la inscripció

Aquelles persones que ho vulguin, ja poden fer la inscripció al curs omplint el formulari. La formació serà gratuïta per a les persones sòcies de SETEM i tindrà un cost de 75 euros per a la resta.

Per a més informació sobre el curs en línia, podeu enviar un correu electrònic o trucar al 661 464 220.

Data: 

Dilluns 25 Maig

Hora: 

07:00

Organitzador: 
Setem Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
aaltes@setem.org