Apunts obre la convocatòria dels V Reconeixements Win-Win a les Empreses

 Font:
Divendres, 03/01/2020

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus Mataró - UPF convoquen els V Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la V Jornada Implementar la RSE

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus Mataró - UPF convoquen els V Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la V Jornada Implementar la RSE que se celebrarà el proper 28 de febrer al Tecnocampus Mataró.

Aquests reconeixements estan oberts a les empreses i organitzacions compromeses amb la Responsabilitat Social Empresarial, que es poden presentar a tres categories:

  • Innovació Social
  • Promoció de la Diversitat
  • Valors Socials

Podran optar als reconeixements tot tipus d’empreses: multinacionals, grans, mitjanes, petites, pymes, i organitzacions socials i sense afany de lucre; de qualsevol sector d’activitat, i que el projecte o campanya a presentar es porti a terme a nivell nacional espanyol o a Catalunya.

La Responsabilitat Social és clau per millorar la qualitat de vida tant de les persones treballadores com de la societat, i que l’exemple d’algunes de les empreses i entitats que ja desenvolupen accions i campanyes de RSE poden servir d’inspiració a altres. Per això les empreses i organitzacions que estan fent un esforç més enllà dels deures obligatoris impulsant la RSE mereixen un reconeixement.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de gener de 2020 a les 14h.

El jurat dels reconeixements el componen l'alumnat de l'assignatura d'Economia Social del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) del Tecnocampus Mataró, que promou l’economia social i la responsabilitat social empresarial. El jurat analitzarà i valorarà les candidatures de les empreses presentades als reconeixements a cada categoria segons els següents criteris:

  • Col·lectius amb els quals treballa i col·labora
  • Esforç i dedicació que realitza l’empresa, segons la seva mida i circumstàncies
  • Nivell de co-creació amb organitzacions del Tercer Sector
  • Possibilitat de rèplica de l’activitat en altres empreses
  • Difusió del projecte/campanya a nivell intern i extern

Aquí podràs consultar les bases de la convocatòria i podràs presentar la teva candidatura als reconeixements. Si tens cap consulta la pots adreçar a comunicacio@cetapunts.org.

Data: 

Divendres 03 gen

Hora: 

08:50

Organitzador: 
Apunts i Tecnocampus Mataró - UPF
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@cetapunts.org